Ç'kemi,
I verifikuarNdrysho profilin e kompanisë
Ndryshoni dhe mbani të përditësuar informaitonin e kompanisë suaj.
Shto logon e kompanisë
Shto logon e kompanisë tënde. Kjo nuk do të shihet nga klientët tuaj, vetëm anëtarët e ekipit që janë të ftuar në kompaninë tuaj.
Detajet e biznesit
Emri i kompanisë
ID e kompanisë
Numri i TVSH-së (opsional)
Adresa
Adresa e kompanisë
Detajet e kontaktit
Business Email
Numri i telefonit të biznesit
Numri i vendndodhjeve
Current Company Info
Informacioni aktual i profilit të kompanisë.
Emri i kompanisë
ID e kompanisë

Adresa e kompanisë
Lista e vendeve
Lista e vendeve që i përkasin kompanisë.