Ç'kemi,
I verifikuarHelp
Na kontaktoni përmes Formularit tonë të Kontaktit, ose gjeni përgjigjet e mundshme të pyetjeve tuaja në FAQs.
Përvojë e lartë ngrënieje
Ju lutem na dërgoni një pyetje tuaj dhe ne do të përpiqemi të kontaktojmë me ju sa më shpejt që të jetë e mundur.
Emri i parë
Mbiemri
Adresa e emailit
Numri i telefonit
Etiketa e fushës
ose
Na shkruaj
contact@ordo.eu
Na telefono
+43 664 5878 489
Pyetje që bëhen shpesh
Një listë me përgjigje shpesh bënte pyetje për sqarime të shpejta.
A mundet një vend të krijojë menu të shumta në kohë të ndryshme gjatë ditës apo javës duke përdorur sistemin e menuve dixhitale OZZO
A mundet një vend të krijojë menu të shumta në kohë të ndryshme gjatë ditës apo javës duke përdorur sistemin e menuve dixhitale OZZO
Si mund t'ju ndihmojmë sot?
Nëse keni ndonjë pyetje ju lutemi të na kontaktoni në detajet e mëposhtme të kontaktit.
Na telefono
+43 664 5878 489
Email Us
contact@ordo.eu