2030... ngarkimi

Të destinuar për të lënë botën një vend më të mirë se ne e gjetëm atë.

Fotografi të personalizuara

Përmirësoni pamjen dhe ndjesinë e menusë suaj duke inkorporuar foto të personalizuara të produktit për të rritur joshjen vizuale të ushqimit dhe pijeve tuaja, duke i bërë ato më joshëse për klientët tuaj.

Ndryshimet e menusë në kohë reale

Bëni ndryshime, editime dhe përditësime në kohë reale në menutë, produktet dhe çmimet tuaja për të plotësuar në mënyrë efektive nevojat e klientëve tuaj.

Reduktimi i kostos së printimit

Zvogëloni çmimet e menusë dhe kostot e dizajnit duke u përmirësuar në OZZO, ku të gjitha menutë mund të aksesohen me vetëm një skanim.

Fotografi të personalizuara

Përmirësoni pamjen dhe ndjesinë e menusë suaj duke inkorporuar foto të personalizuara të produktit për të rritur joshjen vizuale të ushqimit dhe pijeve tuaja, duke i bërë ato më joshëse për klientët tuaj.

Real time menu changes

Make real-time changes, edits, and updates to your menus, products, and pricing to effectively cater to your clients' needs.

Reduktimi i kostos së printimit

Zvogëloni çmimet e menusë dhe kostot e dizajnit duke u përmirësuar në OZZO, ku të gjitha menutë mund të aksesohen me vetëm një skanim.

Përvojë e lartë ngrënieje

Vendosni sferën dixhitale me OZZO, duke i ofruar restorantit tuaj përvojën më të mirë pa kontakt për klientët tuaj, ndërsa theksoni përvojën e tyre të përgjithshme të ngrënies.

Contact Us
Ju lutem na dërgoni një pyetje tuaj dhe ne do të përpiqemi të kontaktojmë me ju sa më shpejt që të jetë e mundur.
Emri i parë
Mbiemri
Adresa e emailit
Numri i telefonit
Etiketa e fushës
or
Na shkruaj
info@ozzo.eu
Na telefono
+23-254698