Menuja e bërë e lehtë me OZZO

Lacus, sed id in fringilla scelerisque nisl porttitor. Vulputate sed nisl morbiipsum. At tellus non neque odio eleifend tristique.
scroll

Krijo menunë tënde

Phone

Duke klikuar "Submit," ju pajtoheni me OZZO General Kushtet dhe kushtetdhe pranoje se e ke lexuarPolitika e privatësisë.

Pse është e lehtë me OZZO

Partner me OZZO dhe jepini klientëve tuaj një përvojë të pashoqe ngrënieje me sistemin tonë të menuve dixhitale moderne. Përditësimet në kohë reale, menutë tërheqëse vizualisht, opsionet shumëgjuhëshe dhe eko-miqësore, ajo ka gjithçka që ju duhet për të boos suksesin e restorantit tuaj'Äôs. Regjistrohuni sot dhe ngrini biznesin tuaj me OZZO!

Urdhërim pa kontakt

Thuaji mirupafshim pritjes së kamarierëve. Menuja jonë pa kontakt ofron një përvojë të sigurt, higjienike dhe novatore të ngrënies dixhitale.

Efikasitet më i lartë

Krijoni dhe modifikoni lehtësisht menutë në kohë reale. Planifikoni menutë tuaja, rregulloni çmimet dhe lançoni artikuj të rinj me vetëm disa klikime.

Më pak kohë e humbur

Fleksibiliteti i ofrimit të menuve të shumta ditore për të diferencuar me lehtësi ofertat tuaja të mëngjesit, drekës dhe darkës.

Qarkullimi i tavolinave më të larta

Maksimizoni kursimet tuaja dhe rationalizoni operacionet tuaja me sistemin tonë të menaxhimit të menuve me kosto efektive, i projektuar për të reduktuar ndjeshëm shpenzimet e printimit dhe dizajnit.

Si funksionon

At tellus non neque odio eleifend tristique. Quam faucibus convallis purus ipsum senectus id mi fringilla.

Mjafton vetëm që... Vetëm 4 hapa!

Regjistrohuni dhe ngrini përvojën e klientëve tuaj në asnjë kohë...
menu

Krijo llogarinë e restorantit

Regjistroni kompaninë tuaj dhe hyni në ju detajet e restorantit ose barit.

menu

Ngarko menynë tënde

Krijo të gjitha pjatat dhe cakto orarin e menusë.

Ngarko menynë tënde

Vendosni tavolinat tuaja dhe Qr-Codes do të dërgohen në vendin tuaj.

Merrni QR-Codes tuaj

Vendi juaj është live brenda 24 orëve nga përfundimi i procesit.

Pyetje që bëhen shpesh

Përgjigje të shpejta për pyetjet e zakonshme rreth sistemit të menaxhimit të menuve OZZO.

Si funksionon sistemi dixhital i menuve?

Sistemi i menuve dixhitale OZZO funksionon duke shfrytëzuar teknologjinë për të ofruar një version elektronik të një menuje tradicionale, të arritshme për klientët nëpërmjet pajisjeve të ndryshme si tabletët, smartfonët, apo ekranet e dedikuara të menuve dixhitale. Ja një pasqyrë e përgjithshme e mënyrës se si funksionon: 1) Krijimi i menuve: Sistemi lejon vendin për të krijuar dhe projektuar menutë e tyre në mënyrë dixhitale. Kjo përfshin shtimin e artikujve të menusë, përshkrimeve, çmimeve dhe imazheve. Vendet gjithashtu mund të krijojnë menu të ndryshme dhe opsione çmimesh bazuar në kohë specifike slots ose ditët e javës për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientëve të tyre. 2) Menuja Display: Menuja dixhitale mund të shfaqet në tableta ose ekrane dixhitale brenda vendit. Alternativement, klientët mund ta aksesojnë atë nëpërmjet pajisjeve të tyre duke skanuar një kod QR ose duke hyrë në një faqe interneti ose aplikacion. Menuja e shfaqur mund të rregullohet në mënyrë dinamike bazuar në kohën ose datën e planifikuar, duke paraqitur ofertat e duhura të menusë për atë periudhë specifike. 3) Navigimi i menusë: Klientët mund të shfletojnë përmes menusë dixhitale OZZO, të shohin seksione të ndryshme dhe të eksplorojnë ofertat e disponueshme. Ata mund të rrotullojnë, të kërkojnë ose të filtrojnë lehtësisht artikujt në bazë të preferencave të tilla si kufizimet dietike ose kategoritë. 4) Mises à jour et changements en temps réels: Le système de menu numérique permet aux lieu de faire des mises à jour en temps réel et des changements aux articles menu, descriptions, prix et disponibilité. Kjo përfshin aftësinë për të programuar ndryshimet në menu bazuar në kohën ose datën, duke lejuar tranzicione të qeta midis menuve të ndryshme gjatë gjithë ditës ose javës. 5) Karakteristika të veçanta: OZZO ofron karakteristika shtesë, të tilla si përkthimet e gjuhës, alergji ose informacion ushqyes, mjetet e menaxhimit të inventarit dhe opsionet e avancuara të programimit, duke lejuar vendet për të para-planifikuar ndryshimet menu për slots kohë specifike ose datat paraprakisht. 6) Analytics and Insights: OZZO fournit des données et d'analyse sur la performance du menu, les interactions des clients, et d'autres insights prévues, duke ndihmuar vendet të optimizojnë ofertat e tyre dhe të marrin vendime të informuara. Në mënyrë të përmbledhur, sistemi i menuve dixhitale OZZO zëvendëson menutë tradicionale të shtypura me versione elektronike, duke ofruar funksionalitet, fleksibilitet dhe komoditet të përmirësuar si për vendet ashtu edhe për klientët. Ajo thjeshton menaxhimin e menuve, përmirëson efikasitetin dhe përmirëson përvojën e përgjithshme të ngrënies.

Si mund të bëhen përditësimet dhe ndryshimet në menu?

Bërja e përditësimeve dhe ndryshimeve në menu në sistemin e menusë dixhitale OZZO Merchant është një proces i drejtpërdrejtë. Ja si mund të bëhet: 1) Qasja e tregtarëve: Aksesi në sistemin e menuve dixhitale OZZO Merchant, i cili është zakonisht një ndërfaqe e dedikuar e menaxhimit të bazuar në web. Ky akses zakonisht i jepet pronarit të vendit ose anëtarëve të autorizuar të stafit. 2) Menaxhimi i menusë: Lokalizoni seksionin e menaxhimit të menuve brenda web-aplikacionit OZZO Merchant. Këtu mund të shikoni dhe redaktoni aspektet e ndryshme të menusë suaj, duke përfshirë artikujt, përshkrimet, çmimet dhe imazhet. 3) Ndryshoni Artikujt Ekzistues: Për të përditësuar ose modifikuar një artikull ekzistues menuje, zgjidhni sendin nga lista e menusë ose kërkoni për të duke përdorur funksionalitetin e kërkuar të dhënë. Bëni ndryshimet e dëshiruara në detajet e sendit, si modifikimi i përshkrimit, rregullimi i çmimit ose ngarkimi i një imazhi të ri. 4) Shto artikuj të rinj: Nëse dëshironi të shtoni artikuj të rinj në menu, navigoni në "Add Item" ose opsion të ngjashëm në seksionin e menaxhimit të menusë. Plotësoni informacionin e kërkuar për sendin e ri, duke përfshirë emrin, përshkrimin, çmimin dhe çdo hollësi ose imazhe shoqëruese. 5) Hiq artikujt: Nëse ka artikuj menuje që duhen hequr, lokalizoni opsionin "Hiq" ose "Fshini" pranë artikullit përkatës në seksionin e menaxhimit të menusë. Konfirmoni heqjen për të eliminuar elementin nga menuja. 6) Ruaj ndryshimet: Pasi të bëni ndonjë update, shtesa ose heqje, sigurohuni që të ruani ndryshimet. Kjo siguron që modifikimet të aplikohen në menunë dixhitale dhe të pasqyrohen në ndërfaqen e drejtuar nga klienti. 7) Përditësimet në kohë reale: Pasi të ruhen ndryshimet, sistemi i menusë dixhitale do të përditësohet në kohë reale. Klientët që hyjnë në menu nëpërmjet pajisjeve të tyre do të shohin menunë e rishikuar me informacionin, çmimet dhe imazhet e përditësuara. OZZO ofron ndërfaqe miqësore për përdoruesit me karakteristika intuitive të menaxhimit të menusë, duke e bërë të lehtë përditësimin dhe personalizimin e menusë sipas kërkesave tuaja.

Sa kushton sistemi?

Sistemi dixhital i menuve ofron tre plane tarifimi për të plotësuar kohëzgjatjen e ndryshme të abonimit. Ja detajet: 1) Plani mujor: Plani mujor kushton 24.99 Euro në muaj. Ky plan ju lejon të hyni në sistem nga muaji në muaj, duke ofruar fleksibilitet në abonimin tuaj. 2) Plani tremujor: Plani tremujor kushton 19.99 Euro në muaj, i faturuar si abonim 3-mujor. Me këtë plan, ju angazhoheni për një periudhë tre mujore, e cila ofron një normë mujore të ulur në krahasim me planin mujor. 3) Plani vjetor: Plani vjetor kushton 11.99 Euro në muaj, i faturuar si abonim 12 mujor. Ky plan ofron opsionin më kosto-efektiv, me një normë mujore më të ulët për shkak të angazhimit më të gjatë. Duke ofruar këto tre plane, sistemi i menuve dixhitale siguron fleksibilitet dhe përballueshmëri bazuar në kohëzgjatjen tuaj të dëshiruar të abonimit. Pavarësisht nëse preferoni një angazhim mujor apo kursime më të gjata me plane tremujore ose vjetore, ka një mundësi për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Ju lutem vini re se këto çmime janë subjekt i ndryshimit, dhe është gjithmonë e rekomanduar për t'iu referuar informacionit më të fundit të çmimeve në dispozicion në faqen tonë të internetit ose të kontaktoni mbështetjen tonë të klientit për detajet më të sakta.

A mund të trajtojë sistemi çmime të ndryshme për periudha të ndryshme të ditës apo ditëve të javës?

Po, sistemi i menuve dixhitale OZZO mund të trajtojë çmime të ndryshme për periudha të ndryshme të ditës ose ditëve të javës. Kjo veçori u lejon vendeve të rregullojnë çmimet e tyre bazuar në kohë specifike slots ose ditë, duke u kujdesur për faktorë të ndryshëm të tilla si orët e pikut, promovimet speciale, ose ndryshimi i kërkesës. Për të zbatuar çmime të ndryshme bazuar në kohë ose ditë, sistemi i menuve dixhitale OZZO ofron opsione për programimin e menuve dhe variacionet e çmimeve. Ja si mund të menaxhohet: 1) Menaxhimi i orarit: Brenda ndërfaqes OZZO Merchant të sistemit të menuve dixhitale, ekziston një veçori e menaxhimit të orarit. Kjo ju lejon të përcaktoni kohë të ndryshme slots ose ditë të javës dhe të caktoni menu specifike ose konfigurime çmimesh në çdo slot. 2) Variacionet e menusë: Pasi të jetë vendosur menaxhimi i orarit, ju mund të krijoni variacione të shumta menuje me çmime të ndryshme. Çdo variacion menuje mund të shoqërohet me një slot ose ditë të caktuar kohore. Për shembull, mund të keni një menu mëngjesi me disa çmime, një menu të drekës së biznesit me çmime të ndryshme dhe një menu darke me një tjetër sërë çmimesh. 3) Rregullimi i çmimeve: Brenda çdo variacioni menuje, ju mund të specifikoni çmimet për artikujt e menusë. Kjo mund të bëhet duke vendosur manualisht çmimet për artikujt individualë ose duke aplikuar rregullime të bazuara në përqindje në çmimet bazë. 4) Aktivizimi i slotit të kohës: Ndërsa koha e programuar ndryshon gjatë gjithë ditës ose javës, sistemi i menusë dixhitale do të aktivizojë automatikisht variacionin përkatës të menusë me çmimet shoqëruese. Kjo siguron që klientët që kanë akses në menunë e duhur gjatë slots të ndryshme kohore të shohin menunë dhe tarifimin e duhur për atë periudhë specifike. Duke përdorur karakteristikat e programimit të menuve dhe variacionit të çmimeve të sistemit të menuve dixhitale OZZO, vendet mund të trajtojnë në mënyrë transparente çmime të ndryshme për periudha të ndryshme të ditës ose ditëve të javës. Kjo fleksibilitet lejon rregullime strategjike të çmimeve për të maksimizuar të ardhurat, për të optimizuar operacionet dhe për të plotësuar kërkesat e ndryshme të klientëve bazuar në afate kohore specifike.

A ka analitikë për të ndjekur angazhimin dhe preferencat e klientëve?

Po, sistemi i menuve dixhitale OZZO ofron metrike të vlefshme për të ndjekur angazhimin e klientëve dhe modelet e përdorimit. Metriket e mëposhtme janë në dispozicion: 1) Numri i skanimeve të menuve: Sistemi regjistron numrin e herëve që menuja skanohet nga klientët. Kjo metrike ndihmon në matjen e ndërveprimit të përgjithshëm të menusë dhe interesit të klientit. 2) Numri i Përdoruesve Unik: Sistemi ndjek numrin e përdoruesve unik që kanë hyrë në menunë dixhitale. Kjo metrike jep njohuri mbi shtrirjen e klientëve dhe bazën potenciale të klientëve. 3) Numri i tavolinave unike të skanuara: Sistemi kap numrin e tavolinave unike që kanë skanuar menunë. Kjo metrike ndihmon në identifikimin e angazhimit në nivel tavoline dhe preferencave të klientëve. Metriket e siguruara janë të disponueshme çdo orë, duke u lejuar administratorëve të ndjekin modelet e përdorimit gjatë gjithë ditës. Përveç kësaj, administratorët mund të zgjedhin t'i shohin këto të dhëna në baza javore, mujore, tremujore ose vjetore, duke ofruar fleksibilitet në analizën e prirjeve të angazhimit të klientëve gjatë afateve të ndryshme kohore. Ndërsa këto metrike ofrojnë njohuri të vlefshme në ndërveprimin e klientit me menunë dixhitale, është e rëndësishme të theksohet se OZZO ofron një kuptim të dobishëm të angazhimit të klientit dhe modelet e përdorimit për të informuar vendim-marrjen dhe për të përmirësuar përvojën e përgjithshme të ngrënies.

A mund të personalizohet menuja për të përfshirë gjuhë të ndryshme apo informacion për alergjitë?

Po, sistemi i menuve dixhitale OZZO mund të personalizohet për të përfshirë gjuhë të ndryshme dhe informacion për alergjitë. Këto opsione të personalizimit janë shpesh në dispozicion për të plotësuar nevojat dhe preferencat e ndryshme të klientëve. Ja si mund të zbatohen këto karakteristika: 1) Personalizimi i gjuhës: Menuja OZZO mund të ofrojë opsionet e personalizimit të gjuhës, duke lejuar vendet të përkthejnë përmbajtjen e menusë në gjuhë të ndryshme. Kjo siguron që klientët (si turistët) që flasin gjuhë të ndryshme mund të lundrojnë dhe të kuptojnë lehtësisht menunë. Opsionet e gjuhës mund të shfaqen si butona ose menu dropdown, duke u lejuar përdoruesve të kalojnë midis gjuhëve të disponueshme. 2) Informacion për alergjitë: Për të akomoduar klientët me alergji ose kufizime dietike, sistemi i menusë dixhitale mund të përfshijë informacion për alergjitë për çdo artikull menuje. Ky informacion ndihmon klientët të marrin vendime të informuara në lidhje me zgjedhjet e tyre ushqimore. Ikonat ose simbolet e alergjisë mund të shfaqen krahas artikujve të menusë për të treguar praninë e alergjive të zakonshme si gluteni, bulmeti, arrat ose molusqet. 3) Fushat dhe përshkrimet e personalizuara: Sistemi ofron fusha ose seksione të personnalizueshme ku vendet mund të shtojnë informacione shtesë specifike për artikujt e tyre të menusë. Kjo mund të përfshijë detaje rreth përbërësve, metodave të përgatitjes ose paralajmërimeve specifike të alergjisë. Duke dhënë këtë informacion, vendet mund të sigurojnë transparencë dhe të ndihmojnë klientët të bëjnë zgjedhje në përputhje me kërkesat e tyre dietike. 4) Treguesit vizualë: Treguesit vizualë ose ikonat mund të përdoren brenda menusë OZZO për të nxjerrë në pah veçoritë ose karakteristikat specifike të artikujve të menusë. Për shembull, ikonat vegjetariane ose vegane mund të përdoren për të identifikuar opsionet me bazë bimore. Kjo ndihmon klientët të identifikojnë lehtësisht artikujt që përputhen me preferencat e tyre ose nevojat dietike. Duke inkorporuar personnalizimin e gjuhës dhe informacionin e alergjive në sistemin e menusë dixhitale, vendet mund të rrisin përvojën e klientit duke ofruar informacionin përkatës në një mënyrë të qartë dhe të arritshme. Këto personnalizime kontribuojnë në një përvojë ngrënieje më gjithëpërfshirëse dhe më komode për të gjithë klientët.

OZZO

Menu e bërë e lehtë me OZZO!

KONTAKT

QENDRA LIGJORE