Ç'kemi,Portofol

Menaxhoni metodat tuaja të pagesës dhe shikoni transInventari tuaja të fundit.

Detajet e pagesës

Porosia do të faturohet në metodën e pagesës të përzgjedhur më poshtë.

Primare
    Metoda juaj kryesore e faturimit e përdorur për të gjitha pagesat e përsëritura
    Shtesë